Monday, August 15, 2011

Capitolul 3.1


Dupa 8 luni s-au nascut Laurentiu si Daniela. Bebele nostru pe care il asteptam defapt au fost 2 bebe. Amandoi blonzi Laurentiu cu ochii verzi, iar Daniela cu ochii albastrii. Si nashii au avut un baietzel dupa 5 luni de la nasterea gemenilor, Ciprian, iar dupa un an au avut-o pe Alexandra. Anii treceau iar copiii nostri cresteau tot mai mari si mai frumosi si s intelegeau perfect toti 4. Totul era perfect, eu cu nashu mergeam in fiecare zi in orash. Nashu fiind doctor, iar eu fierar tot timpul aveam d lucru. Iar fetele s duceau cu copiii la cumparaturi si la plimbari pana noi n terminam treburile. Eram toti atat d fericiti incat am uitat complet de Mircea si de promisiunea sa de a se razbuna.
Au trecut deja 7 ani de la nasterea copiilor. Fiind la varsta la care trebuiau sa mearga la scoala. Toti invatau bine, iar spre sfarsitul primului an de scoala intro frumoasa zi de primavara. Eu cu nashu am plecat in sat sa vedem unde este nevoie de noi luandui si pe copii ca sa ii ducem la scoala, iar sotiile noastre au mai ramas putin p acasa caci aveau niste haine de pus la uscat. Am lasat copiii la scoala si vazand ca astazi nu era nevoie d noi in sat am mers acasa sa ne luam nevestele si sa le scoatem la un picnic. Insa p cand eram gata sa plecam cu totii. A venit un prieten din orash care ne-a adus o veste ingrozitoare, Mircea a fost si a rapit copiii, nestiind care sunt ai mei i-a luat pe toti 4 si a trimis urmatorul mesaj: "Daca vreti sa va mai vedeti copii in viata veti veni maine la rasaritul soarelui singuri pe dealul din spatele targului unde vom incheia o data si pentru totdeauna povestea asta." Desigur Elena il stia bn p Mircea si ne-a spus ca el nu va fi singur. Deci am plecat in sat si i-am adunat p toti cei care au vrut sa ne ajute. Apoi am stat toata noapte sa stabilim care este planul si cum vom actiona. Eu cu nashu urma sa mergem singuri sa il infruntam p Mircea si gorilele lui, iar toti cei care au vrut sa ne ajute urmau sa s ascunda in padurea din apropiere fiecare cu cate o pusca in mana.

2 comments:

  1. hai mai Mishu ce naiba iar ma lasi in asteptare???Eu acum de unde stiu ce se mai intampla cu Mircea si copiii???? mama pune mai repede continuarea daca vrei sa ma mai prinzi in viata:D:D:D

    ReplyDelete
  2. promit sa postez continuarea curand. oricum imi place sa tin omul in suspans :P:P:P

    ReplyDelete